spa-uri familiale

Echipamente de hidromasaj pentru terase sau interior de inalta calitate.

Combinatia dintre antica intelepciune si modernele cunostinte au asteptat secole sa-si gaseasca expresia sublima intruchipata in gama de spa portabile Top. Colectia Passion reprezinta "capatul de linie" in lux si performanta. Dintr-o privire vei vedea ca nu sunt alte spa-uri similare in lume.

30 ani de inalta inovatie tehnologica a puterii apei combinata cu stiinta numita hidronomie, au facut posibila dezvoltarea gamei de Spa Passion, lider in relaxare personala. Inginerie avansata, stiinta hidronomiei si designul facut de liderul industriei spa - o garantie a calitatii.

spa-uri comerciale

Echipamente de hidromasaj destinate in special locurilor publice.

Elimina tensiunea si reintinereste muschii obositi prin intermediul jeturilor puternice ce tintesc zonele cheie. Aseaza-te confortabil si relaxeaza-ti capul pe tetierele confortabile si admira frumusetea si durabilitatea jeturilor. Bun venit la sfarsitul zilei perfecte. Uitati e griji si evadati din stresul cotidian. Asculta clipocitul elegant al apei in aer inainte de un usor somn in spa-ul tau.

Sistemul de fitness acvatic este un aparat complex de exercitii acvatice, hidromasaj si hidroterapie care permite utilizatorilor, sa se bucure, sa faca exercitii sportive sau de recuperare medicala si sa se relaxeze. Fie ca doriti sa faceti exercitii, sa va antrenati, sa invatati copiii inotul sau fie ca doriti sa va relaxati pe locurile destinate hidroterapiei, sistemul de fitness acvatic se adapteaza tuturor nevoilor voastre acvatice inlocuind piscina traditionala incastrata.

spa